Brandstof Festival te Borculo

Datum/Tijd
25-06-2017 | 10:00 - 17:00 uur

Zondag 25 juni staat de gehele dag in het teken van het Brandstoffestival, waarbij gedurende de dag verschillende bands te bewonderen zijn.

Het Brandstoffestival is een feest voor een ieder die iets heeft met voertuigen, als het maar bijzonder is en brandstof verbruikt in welke vorm dan ook. Ieder jaar trekt ons festival dan ook een hoop bezoekers en ook dit jaar verwachten we weer een mooie opkomst.

Wat is er deze dag te zien en te doen?

Voor de toer freaks start de dag om 10:00 met een toerrit van ongeveer 1.5 uur, deze rit zal gaan door de prachtige omgeving van Borculo. De omgeving kenmerkt zich als een prachtig coulissen landschap waarbij het riviertje De Berkel een belangrijke rol speelt.

Vanaf 10:30 kunnen de deelnemers die geen toerrit rijden zich al melden en hun voertuigen in ons afgesloten centrum parkeren langs de straten.

Wil je graag wat later aankomen, ook geen probleem!!

Het bekende Borculose Brandweermuseum zet trouwens ook weer een paar mooie pronkstukken langs het parcours.

Er zullen deze dag natuurlijk veel bijzondere voertuigen te bewonderen zijn, maar er zijn ook diverse activiteiten die bijdragen aan de beleving van het festival.
Naast de live muziek op de markt zijn er ook diverse fraaie en inspirerende food-trucks aanwezig.

Hopelijk hebben we jullie interesse gewekt en kunnen we jullie verwelkomen op ons festival.

Bent u particulier, bedrijf, of club?
Een ieder is welkom en kan zich aanmelden!
Voor commerciële doeleinden vragen we wel een kleine bijdrage (vraag hiernaar via ons contactformulier)

Dit jaar hebben we ook iets nieuws!!!

Er zijn namelijk ook mogelijkheden om in Borculo kampeer overnachtingen te boeken. Aan de rand van Borculo is o.. Buitencentrum Kerkemeijer waar men voor € 8,50,- per eenheid per nacht kan kamperen (excl. Toeristenbelasting 1,10,- p.p.p.n.).

Daarnaast kun je dan s’avonds heerlijk genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant en in overleg is er in de ochtend een heerlijk ontbijtje.

Indien iemand met een grote groep wil deelnemen en  bijvoorbeeld een weekend treffen wil organiseren is er in overleg natuurlijk veel mogelijk. Het terrein en de locatie zijn hiervoor uitermate geschikt.
Neem voor deze kampeer overnachting/restaurant mogelijkheden contact op met Buitencentrum Kerkemeijer (vermeld dan even dat je deelneemt aan het brandstoffestival) http://www.kerkemeijer.nl

Iedere deelnemer die met een voertuig deelneemt krijgt een aantal consumptiebonnen per voertuig om te verteren van ons cadeau, dit als waardering voor hun komst!   Aanmelden kan via onderstaande link

http://brandstoffestival.nl/aanmelden/

Team Brandstoffestival Borculo
Website: www.brandstoffestival.nl
Email: Info@brandstoffestival.nl

 

Door Vriendenkring Klassiekers

f.de.heij@hccnet.nl