De Amsterdam Rally

Datum/Tijd
17-03-2017 | Hele dag uur

De 2e editie van Capital Cars & Classics in Amsterdam start met spektakel in de binnenstad.

Op 18 en 19 maart aanstaande zal de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam het toneel zijn van de crème de la crème op autogebied. In de aanloop naar de Grand Night op vrijdag 17 maart organiseert men een rally als aftrap van het evenement. 

In de binnenstad van Amsterdam zal Capital Cars & Cars officieel van start gaan met een rally, daarbij zal Gassan Diamonds als gastheer optreden en de enthousiaste berijders in hun monumentale pand aan de Nieuwe Uilenburgerstraat ontvangen. Van daaruit starten de deelnemers en draait het vooral om navigeren en lekker sturen over de Noord-Hollandse binnenwegen. Maar voordat men de stad verlaat rijdt men dwars door de stad en doet men onder andere de Dam en Café Hoppe aan. Voor het publiek en de pers zal dit een waar spektakel zijn gezien het deelnemersveld, dat bestaat uit klassiekers en moderne supercars. Dit zal  het autohart sneller doen laten kloppen

Bijzondere auto’s in Amsterdam

Met start voor het schitterende gebouw van GASSAN Diamonds

De volgende deelnemende auto’s maken het waard een kijkje te gaan nemen: Bentley Blower, McLaren 650S, Porsche 911, Ferrari 488, BMW 2002, Renault 5 Turbo, Porsche 356, Facel Vega, Lancia Delta Integrale, Wiesmann MF4, Aston Martin, Austin Healey, Ford Escort MK1, Alfa Romeo Giulia Sprint GT, Morgan. De start vindt plaats tussen 10.30 en 11.30.

Einde middag komen de rijders aan bij de Kromhouthal waar men op dat moment de laatste hand legt aan de presentatie van het aanbod op de beursvloer. Voor degenen die daarvoor kiezen kunnen tijdens een luxe diner van Ron Blaauw heerlijk napraten over een enerverende rally.

Voor het evenement zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website www.cc-c.nl.

Door Vriendenkring Klassiekers

f.de.heij@hccnet.nl