Nieuwjaars koffieklets

Datum/Tijd
07-01-2018 | 11:00 - 13:00 uur

Locatie
Eetcafé De Beren

Zondag, 7 januari 2018, nodigen we je van harte om uit met elkaar te toasten op het nog jonge nieuwe jaar met een glaasje bubbels en iets lekkers.
Tijdens deze bijeenkomst zal onze voorzitter Frits de Heij terugblikken op 2017 en vooruitblikken naar 2018.

Bij het uitstapje naar het Louwman Museum in Den Haag van de medewerkers die hebben geholpen met de Midland Classic Show hebben we een fotowedstrijd gehouden.
De prijsuitreiking van deze wedstijd zal eveneens tijdens de Nieuwjaarskoffieklets plaatsvinden.

Deze bijeenkomst wordt van 11:00 tot 13:00 uur gehouden op de gebruikelijke plek van de maandelijkse koffieklets bij eetcafé ‘Bobbie Beer’ aan de Esplanade (Citymall Almere, Forum 101, 1315 TG Almere t.o. Schouwberg Almere/KAF Theater).

Kom als het even kan met je klassieke auto (v.a. 25 jaar en ouder), je mag dan parkeren op het Forum (zie voor de routebeschrijving onze website).
Kom je echter met een modernere, hedendaagse auto, dan dien je deze te parkeren in een van de parkeergarages (de beste hiervoor is de Hospitaalgarage).

Omdat het bestuur trakteert op een glaasje met wat lekkers (overige consumpties zijn voor eigen rekening) vragen we je, in verband met de catering, vóór 3 januari a.s. op onderstaand E-mailadres even te melden dat je deze bijeenkomst zult bezoeken: secretaris@vriendenkring.klassiekers.nl

Door Vriendenkring Klassiekers

f.de.heij@hccnet.nl