Oldtimer voorjaarsdag Valkenburg (ZH)

Datum/Tijd
07-05-2017 | 11:00 - 16:00 uur

Op zondag 7 mei 2017 organiseert de Voorschotense OldtimerVereniging voor de 9e keer de Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse Meer in Valkenburg (ZH).
Vanaf 11:00 uur zijn leden, niet-leden en publiek welkom op het terrein aan het Valkenburgse meer bij rest. Buitenhuis.
Aan deze Voorjaarsdag kan iedereen met een oldtimer auto, motor of bromfiets etc. van 25 jaar of ouder meedoen.
In het programmaboekje, dat bij de VOV-stand verkrijgbaar is, is een puzzelrit in de prachtige omgeving opgenomen waaraan u kunt meedoen voor mooie prijzen.
Ook is er een kofferbak- en bijzondere ruilmarkt tijdens deze Oldtimer Voorjaarsdag.
Heeft u nog spulletjes over neem ze mee en biedt ze aan!
We besluiten de dag met de feestelijke prijsuitreiking aan de winnaars van de puzzelrit om ongeveer 16:00 uur.

Toegang en deelname aan deze dag is gratis en vrijblijvend in een gezellige ongedwongen sfeer en zonder verplichte aanwezigheidstijden.

Waar is het precies?
Het Valkenburgse meer ligt aan de A44, afslag Leiden-Zuid (vanuit Den Haag neemt u afslag 9 en vanuit Amsterdam neemt u afslag 8), waar u de borden kunt volgen naar het Valkenburgse meer, Stoomtrein Katwijk Leiden, Jan Pellenbargweg 1, 2235 SP Valkenburg (ZH). Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.                                                                                                                                     Kom langs!  
Indien u met uw klassieker aan deze Voorjaarsdag wil deelnemen kom dan gewoon langs, een aanmelding vooraf is niet nodig. Kijk voor nadere informatie en de foto’s van vorig jaar op onze website http://www.vovnieuws.nl

Door Vriendenkring Klassiekers

f.de.heij@hccnet.nl