State of Art Historic Assen Trophy & Great British 2017

Datum/Tijd
11-06-2017 | Hele dag uur

De State of Art Historic Assen Trophy is na een aantal jaren afwezigheid weer terug op het TT Circuit Assen. Waar Zandvoort al jaren een vaste baken is met de State of Art Historic Zandvoort Trophy zal Assen ook weer op de kalender staan. Dit evenement wordt georganiseerd door de Historische Auto Ren Club (HARC) in samenwerking met 402 Automotive. Naast racegeweld op het circuit kun je op de paddocks genieten van een Concours d’Elegance, de mooiste klassiekers en youngtimers van merkenclubs, standhouders, muziek en entertainment en nog veel meer.

Tevens is Great British in 2017 weer terug op de kalender, dit evenement vindt hier ook plaats op 11 juni. Klik hier voor de website van dit evenement.

Deelname club
Als club kun je natuurlijk weer meedoen en met je clubleden het event bezoeken. Elke aangemelde club krijgt een eigen ruimte op de paddock voor een clubpresentatie of een gezamenlijke parkeerplaats, de auto’s van de clubleden bij elkaar. Deze clubstands/-plaatsen krijgen allemaal een gereserveerde plaats op de paddock. Bestuurders van opgegeven club auto’s kunnen een gratis ticket krijgen.

Dus wil je deelnemen als club, geef je dan zo snel mogelijk op aan ons secretariaat zodat wij dit door kunnen geven voor een gratis ticket voor de bestuurder van de klassieker.  Overige inzittenden betalen het reguliere entreetarief van €14,- per persoon in de voorverkoop. Let op! In de week voor het evenement stijgt de voorverkoopprijs naar €16,- per persoon. Aan de kassa ter plaatste kost een entreeticket € 18,- per persoon. Zie voor meer info; www.historicassentrophy.nl

Door Vriendenkring Klassiekers

f.de.heij@hccnet.nl