Ujesepaosrally 2017

Datum/Tijd
17-04-2017 | Hele dag uur

OVER DE RALLY

Als Lions Uden-Veghel zijn we al jaren actief en dragen we graag bij aan goede doelen. Dit jaar is het tijd voor een nieuw initiatief: de Ujese Paos Rally. Voor de eerste editie van dit grootse evenement zijn we een samenwerking aangegaan met Stichting Classic Rally Adventures. Zij hebben jarenlange ervaring in het (klassieke) rallywereldje. Met hun expertise en onze inzet gaan wij onze doelstelling als serviceclub Lions op een hele leuke manier waarmaken. Wij hopen op een zeer succesvol evenement, zodat we deze rally als een jaarlijks terugkerend evenement aan onze agenda kunnen toevoegen.

WANNEER?

De Ujese Paos Rally 2017 vindt uiteraard plaats met Pasen, tweede Paasdag, 17 april 2017. Alle betrokkenen zetten hun beste been (én band) voor om een mooi deelnemersveld aan de start te krijgen. Als deelnemer en als bezoeker beleeft u een fantastische dag, met veel plezier. Tevens steunt u ons goede doel: zorgen voor ouderen, met name op het gebied van dementie. Doet u mee?

Laat zien wat u in de schuur heeft staan! Heeft u een klassieke Alfa Romeo, Alvis, Austin Healey, Jaguar, MG, Peugeot, Porsche, Saab, Volvo met een wow-factor, of zelfs een Bentley, Bugatti, Ferrari of Rolls Royce? Doe dan mee! Cabrio of kap maakt niet uit, iedereen is welkom. Ook met wat moderner materiaal bent u van harte welkom. Het gaat erom dat we allemaal kunnen genieten van elkaars rijdend erfgoed en de support van het goede doel.

Ook culinair gaat u niks te kort komen. En de regio Uden/Veghel is altijd leuk om te vertoeven, boek bij uw deelname meteen een hotelarrangement. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om u na afloop tevreden naar huis te laten gaan!

Voor meer info zie www.ujesepaosrally.nl

Door Vriendenkring Klassiekers

f.de.heij@hccnet.nl