100Bruiden fotoshoot (editie 2016)

Er is aan de Vriendenkring Klassiekers gevraagd om te willen meewerken aan deze fotoshoot waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel gaat.
Danny van Kolck (Fotostudio van Kolck) en Dominique Luchius (Dominiquestaarten) zijn samen de organisatoren van dit evenement.
Zij hebben diverse bedrijven bereid gevonden om dit Goede Doel te laten sponsoren.
Dus deze dag zijn alle medewerkers belangloos bezig om er een super mooie dag van te maken.

Het Goede Doel is:

Mensen waaronder ook kinderen met een geestelijke beperking door Hersenbeschadiging/Verstandelijke beperking wel of niet aangeboren.
Denk bijvoorbeeld aan mensen met het Downsyndroom of Autisme en andere vormen van een beperking door de hersenbeschadiging.
Het is de bedoeling om voor deze mensen/kinderen een hele mooie dag te organiseren waarin zij in het middelpunt van de belangstelling staan.
Zij worden die dag de fotograaf of het model, een dag voor hun en door hun, natuurlijk om alles in de juiste banen te leiden, samen met opnieuw een groot aantal vrijwilligers.
Hiervoor zijn de sponsoren en donaties van groot belang om deze dag te kunnen verwezenlijken.
Dus als jullie een vrijwillige donatie willen doen voor dit Goede Doel dan is die altijd welkom (het is niet verplicht).
Deze 100Bruidenshoot word nu voor de 3de keer georganiseerd, het is de bedoeling om dit ieder jaar terug te laten komen.
Hoe mooi is het om 100 Bruiden bij elkaar te zien, natuurlijk zijn er ook een aantal (6 op dit moment) Bruidegommen en wat Kindbruidjes en Kindbruidengommen,
speciale Bruiden en Pinup Bruiden.
Kortom het word een bijzondere dag waaraan wij mogen werken.
Natuurlijk worden de foto’s die gemaakt worden aan ons beschikbaar gesteld.

 Wat word er van ons verwacht:

 12.00 uur verzamelen (op het parkeerterrein van Restaurant Onderweg, Oorweg 3, 1324 ZX Almere) waarvan wij gezamenlijk doorrijden naar Fotostudio Danny van Kolck.
Daar is speciaal voor onze Klassieker ruimte vrijgehouden om deze te parkeren.
In de studio gaan we even sfeer proeven en als je wilt koffie of thee drinken.

13.00 uur zijn alle (op dit moment 93) bruiden klaar met aankleden, haar en make-up en gaan ze naar buiten waar we op een nabij gelegen (mooi) grasveld (bij droog weer, anders op de nabij gelegen weg).
De auto’s worden voor de deur bij de studio gefotografeerd  maar natuurlijk ook op het grasveld samen met de bruiden.
Heb jij als eigenaar speciale wensen of dingen die je juist niet wil (bijv. dat de bruid of bruidegom in je gaan auto zitten) voor een foto laat het dan even van te voren weten (bij mij), dan kan ik kijken of dit te regelen is.
Als alles soepel verloopt zal deze fotoshoot ongeveer anderhalf uur in beslag nemen, daarna gaan de bruiden weer naar binnen om daar weer andere fotoshoots te doen.
Wij zijn de gehele middag welkom en mogen blijven en mee naar binnen gaan maar wij mogen/kunnen ook vertrekken als wij dat willen (laat dit wel even weten, wat je wil).

15.00 uur (ongeveer) binnen fotoshoots, de auto’s worden weer terug gereden naar de parkeerplaats bij de fotostudio en geparkeerd voor de afgezette parkeerplaatsen.
Koffie en Thee kun je de gehele dag door krijgen in de studio.

Meer informatie over de 100Bruidenshoot 2016 Almere:
http://www.vankolck.com/modelfotografie/100bruiden/
https://www.facebook.com/dominiquestaarten/posts/464175843792207
http://www.dominiquestaarten.nl/dominique/
https://roundtown.com/event/46738510/100-bruiden-shoot-editie-2016-Almere-Stad-NL

Reacties zijn gesloten.