Avondje Elektrotechniek

Op donderdagavond 23-03-2017 organiseert de Vriendenkring voor haar donateurs een technische avond over de Elektrotechniek en de Oldtimer.

Zonder elektrotechniek kan ook onze oldtimer niet en in de elektrische installatie kan eveneens een storing optreden. De meesten onder ons hebben liever een mechanisch dan een elektrisch probleem. Want waar een mechanisch probleem is, is dat vaak te zien, te voelen, of te horen. Bij een elektrisch probleem is dat anders. Het werkt gewoon niet en als het echt fout is kan je het misschien ruiken. Je moet gaan meten bij het elektrische! Maar wat met en kan je meten en waarmee is dat te meten? In het algemeen kom je een heel eind met een universeelmeter.

Tijdens het avondje elektrotechniek zal ingegaan worden op de basis van de elektrotechniek, de theorie en hieraan gekoppeld het gebruik van de universeelmeter. De avond wordt verzorgd door Frits de Heij in het meetlokaal elektrotechniek van ROC Flevoland, waar we ook praktisch aan de slag gaan.

Heb je zelf een universeelmeter, neem die dan – inclusief snoertjes e.d. – mee, want niets is zo prettig dan met je eigen gereedschap aan de slag te zijn.

Wanneer: Donderdagavond 23 maart 2017
Tijdstip:   Inloop vanaf 18:45 uur, aanvang 19:00 uur en einde rond 21:30 uur.
Waar:      ROC van Flevoland, Straat van Florida 1, 1334 PA Almere-Buiten
Kosten:   Geen

Reacties zijn gesloten.