Open dag BOT samen met Vriendenkring-Klassiekers

Op Zaterdag 13 mei a.s. organiseert de Stichting Behoud Oude Technieken (Stichting BOT) weer een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in ons landbouwtechnisch erfgoed.

De Stichting BOT is gevestigd in een landbouwschuur aan de Von Draisweg, vlak bij de Noorderplassen Oost aan de buitenrand van Almere-Stad. Deze voormalige materiaalschuur van de Rijksdienst voor de IJsselmeerpolders stamt uit de pionierstijd van de Zuidelijke IJsselmeerpolders en is dus inmiddels ook een monument.

Tijdens de open dag toont de Stichting BOT haar fraaie collectie historische landbouwwerktuigen en gereedschappen die zijn opgeknapt en worden onderhouden door de vrijwilligers van de stichting.

De donateurs van de Vriendenkring Klassiekers worden door de Stichting BOT van harte uitgenodigd om tussen 11:00 uur ’s morgens 16:00 uur ’s middags met hun klassieke auto of motor te komen. Sterker nog: jullie aanwezigheid mét jullie historische voertuig is een belangrijke bijdrage aan deze dag en wordt dus zeer op prijs gesteld!

Er is voldoende koffie en thee, er is een heleboel te zien en het is er gewoon gezellig!

Wil je komen: stuur dan vooraf even een mailtje aan secretaris@vriendenkring-klassiekers.nl.
Ik zorg er dan voor dat jullie komst vooraf al is aangemeld.

Tot 13 mei a.s.!

Met vriendelijke groet,
Patrick Bauland
Secretaris a.i.
Stichting Vriendenkring-Klassiekers

Reacties zijn gesloten.