Het leukste evenement van het jaar komt weer terug: De Midland Classic Show

Na een paar jaar van afwezigheid komt de Midland Classic Show dit jaar terug in een nieuw jasje: een nieuwe plek en een nieuwe opzet.

Dit jaar zijn we te gast op de het evenementen terrein in Almere Stad, de Esplanade. Daar hebben we ruimte om 100 oldtimers neer te zetten. Maar dat is niet alles. We organiseren deze dag samen met het Oldtimer festival in Huizen. Dat houdt in dat beide evenementen dezelfde route rijden. De deelnemers van de Midland Classic Show starten in Almere en hebben een pitstop in Huizen op het festival terrein en hebben daar de gelegenheid om wat te drinken en om het festival te bezoeken. De deelnemers van het Huizer Oldtimerfestival starten in Huizen en maken hun pitstop op de Esplanade in Almere Stad en kunnen daar de Midland Classic Show bezoeken.

Dit evenement zal omlijst worden door een aantal optredens van AllysRe5al.AllysRe5al bestaat uit een zestal muzikanten die oude Jazz nummers weer tot leven brengen. Daarnaast hebben ze allen hun eigen muzikale voorkeuren en spelen daarom ook graag een blues of soul nummer.

Tevens zal Stichting BOT (Behoud Oude technieken) aanwezig zijn met een aantal landbouwwerktuigen.

Aan het eind van de dag wordt er een prijs uitgereikt aan de mooiste of meest bijzonders oldtimer. Wordt dat een Cadillac, een Corvette, een Oldsmobile of een stoere Mini? Het publiek en een deskundige jury gaan dat bepalen. Ben jij de trotse eigenaar van deze klassieker die met deze mooie prijs naar huis gaat?

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen aan deze fantastische dag, ga dan naar deze pagina om je op te geven. Wacht niet te lang want VOL=VOL

Wil je meer weten over het Huizer Oldtimerfestival, klik dan hier.

DE MIDLAND CLASSIC SHOW WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Jack Stijvers Autoschade

thexton armstrong

MG Car Detailing

Ondernemers Vereniging Stadscentrum Almere

Strand 22

Riders Lifestyle

Zoomdog

MOSA design

Almere City Marketing

Om alvast warm te lopen kan je de impressies van de voorgaande Midland Classic Shows via ons video archief hier bekijken.