Midland Classic Show 2015

Datum/Tijd
27-09-2015 | 09:00 - 17:00 uur

Locatie
Stadhuisplein Almere

Op zondag 27 september 2015, organiseren wij weer een groots opgezet oldtimer/klassieker-evenement in Almere. Deze vindt ook dit jaar plaats op het Stadhuisplein én de Stadhuispromenade, midden in het bruisende stadshart van Almere. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en deze Midland Classic Show belooft zeker net zo’n gezellige dag te worden als de voorgaande edities. Doordat ook de winkels van het stadscentrum geopend zijn, kan er gerekend worden op een grote publieke belangstelling.

Uiteraard zal ook tijdens deze Midland Classic Show, zoals de trouwe deelnemers weten, een leuke en afwisselende puzzelrit gereden worden door een mooie omgeving waarbij na afloop naast diverse prijzen ook de felbegeerde wisselbeker uitgereikt zal worden.

’s Ochtends – bij aankomst – wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en er zullen voor u en uw inzittenden consumptie- en lunchbonnen beschikbaar zijn. Gedurende de gehele dag zal er gezorgd worden voor live-muziek, passend bij een klassieker-evenement. Tevens staat in de nabijheid van het evenement op de Esplanade de najaarskermis opgesteld.

Deelname staat open voor alle voertuigen van minimaal 30 jaar.

Aanmelden

De Midland Classic Show is open voor zowel donateurs als niet-donateurs van de Vriendenkring Klassiekers.

Deelname is gratis, maar u dient zich wel van tevoren aan te melden. Gezien het grote aantal te verwachten aanmeldingen, is het raadzaam om niet al te lang met inschrijven te wachten.

Ongeveer 14 dagen vóór aanvang van het evenement ontvangt u nadere gegevens over deze altijd weer leuke en vooral ook gezellige oldtimer/klassiekerdag.

Ook uw collega-klassiekerbezitter(ster) is natuurlijk van harte welkom (informeer b.v. ook uw eigen merkenclub).

Aanmelden niet-donateurs

Niet-donateurs kunnen zich aanmelden via dit inschrijfformulier.

Aanmelden donateurs

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Door Vriendenkring Klassiekers

f.de.heij@hccnet.nl