MIDLAND CLASSIC SHOW

Stap terug in de tijd en laat je betoveren door de glans van chroom en het nostalgische gezoem van motoren op de Midland Classic Show op zaterdag 6 juli! Dit onvergetelijke oldtimerevenement brengt de pracht en praal van vervlogen tijden tot leven, met een indrukwekkende verzameling van circa 80-100 klassieke auto’s uit alle hoeken van het land en van diverse merken.

Op de Esplanade zullen deze historische voertuigen schitteren, elk met een verhaal dat wacht om verteld te worden. Maar het spektakel stopt daar niet! Rond het middaguur maken de auto’s een betoverende tourrit door het schilderachtige landschap van Flevoland en het Gooi.

Het belooft een dag vol pracht en praal te worden, waar oude gloriedagen herleven en nieuwe herinneringen worden geboren. Dus pak je pet en polijst je koplampen, want de Midland Classic Show wacht op jou om de tijd te trotseren en de passie voor klassieke auto’s te vieren!

Heb je zin om mee te doen met deze fantastische dag schrijf je dan hier in.

Heeft u nog vragen over de Midland Classic Show stuur een mail naar: mcs@vriendenkring-klassiekers.nl 

Bezoek visit Almere voor meer leuke uitjes in onze stad!

Inschrijven Midland Classic Show

Het inschrijfgeld bedraagt € 30 per auto en daarvoor krijg je een toerrit van ongeveer 55 km incl. rallybordje, 2 consumptiebonnen per persoon voor koffie of thee bij de tent van de Vriendenkring en maximaal 2 bonnen voor een lunchpakket.

Alleen oldtimers en klassiekers van 25 jaar of ouder kunnen ingeschreven worden, er is een maximum van 100 deelnemende auto’s, Schrijf je daarom snel in want Vol=Vol.

De organisatie wil een zo breed mogelijk aanbod van oldtimers en klassiekers aanbieden aan de deelnemers en bezoekers. In het kader daarvan behoudt ze zich het recht voor om een inschrijving af te wijzen.

Na inschrijving ontvang je van de penningmeester een mail met een link waarmee je het inschrijfgeld kunt overmaken, zodra de betaling is ontvangen is je deelname definitief.

Bedankt voor het invullen

Hartelijk dank dat u donateur wilt worden van de Vriendenkring Klassiekers.

U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestigings e-mail.

Bedankt voor uw aanmelding

Wat leuk dat u zich aanmeldt voor de Midland Classic Show.

U ontvangt zo spoedig mogelijk de definitieve aanmelding via de mail.