Laden Evenementen

Hilversum on Wheels

4 juni-12:00 - 17:00

Op zondag 4 juni a.s. organiseert Hilversum on Wheels een oldtimer evenement in het centrum van Hilversum. Uiteraard houdt de Vriendenkring dan de Cars & Coffee maar belangstellenden kunnen na een bakje koffie bij Strand22 op eigen gelegenheid naar Hilversum rijden om deel te nemen aan dit evenement.

De Vriendenkring heeft met de organisatie de afspraak gemaakt dat wij met onze oldtimers bij elkaar mogen staan. Heb je hier belangstelling voor, schrijf je dan via de website van Hilversum on Wheels in en zet in het laatste invulveld “Bijzonderheden” dat je van de Vriendenkring Klassiekers Almere bent.

De organisatie heeft ’s morgens vanaf 10.00 uur een puzzelrit georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Dat houdt in dat je dan op eigen gelegenheid ’s morgens naar Hilversum rijdt en dat je ná het rijden van de puzzelrit bij de opstelplaats van de Vriendenkring kunt komen staan.

Schrijf je zo snel mogelijk in wat vol is vol. Alle informatie is te vinden op de website  https://hilversumonwheels.nl/

Share This Event

5548559
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://hilversumonwheels.nl/

Locatie

Hilversum on Wheels
Markt, Naarderstraat 24
Hilversum, Nederland
+ Google Maps